راهنمای خرید پادری

دسته بندی: مقالات
تعداد نظرات : 1

پادری با کیفیت و خوب چه ویژگی هایی دارد؟ بهترین پادری را از کجا بخریم؟ بهترین پادری برای حمام کدام است؟ بهترین پادری برای مغازه کدام است؟ چگونه پادری را با فرش ست کنیم؟ پادری با چه جنسی بخریم؟

عکس مقاله راهنمای خرید پادری

خرید پادری خوب و با کیفیت ممکن است جزو دغدغه های این روزهای شما باشد، که با داشتن یک راهنمایی خوب برای خرید پادری می تواند به شما کمک کننده باشد. خرید بهترین پادری در میان تنوع پادری های موجود در بازار کار چندان ساده ای نیست از جهتی دیگر فرش پادری باید با تناسب کاربردی که دارد انتخاب شود. برای مثال پادری حمام، پادری اتاق خواب، پادری درب ورودی، پادری آشپزخانه و … همگی باید با توجه به ویژگی و کاربردی که دارند مورد استفاده قرار بگیرند. در این مقاله قصد داریم با توضیح این موضوع که پادری چیست، مکان هایی که پادری در آن ها مورد استفاده قرار می گیرد بررسی کنیم و به شرح انواع پادری با جنس ، شکل و رنگ بپردازیم و با ارائه یک راهنما خرید پادری به شما کمک کنیم تا بهترین پادری را برای منزل خود انتخاب کنید.
شاید لزوم استفاده از پادری برای بسیاری از ما ملموس نباشد و پادری ها را فرش های کوچک و آزاردهنده و بلا استفاده بدانیم اما پادری علاوه بر جنبه زیبایی بصری کاربردهای فراوانی نیز دارد. از جمله ویژگی پادری می توان به جلوگیری از ورود آشغال به داخل محیط، جلوگیری از لغزندگی کف، جلوگیری از خیس شدن و کثیف شدن کفپوش یا فرش های دیگر… اشاره کرد.
طرح و نقش یکی از پادری طرح تبریز فرش بهشتی

آنچه در این مطلب می خوانید ... نمایش

پادری چیست؟

پادری به کفپوش کوچکی گفته می شود که معمولا در بیرون یا درون محیط استفاده می شود. پادری می تواند جنس ها و اشکالی متفاوتی داشته باشد و با کاربردهای متفاوتی مورد استفاده قرار بگیرد. پادری، فرش پادری، front door mat، entrance mat و doormat  معادل های پادری در زبان انگلیسی هستند. پادری پشمی و پادری ابریشمی در دسته پادری های دستبافت قرار می گیرند. در بازار انواع پادری به شکل پادری گلیم، پادری فرش، پادری گبه، پادری نمدی، پادری خز یا پوست، پادری کربنی، پادری آلومینیومی، پادری شگی و … وجود دارند که هرکدام وابسته به محیط و کاربرد مورد استفاده قرار می گیرند.
اگرچه پادری ها شکل و کاربرد متفاوتی دارند عموماً با هدف جلوگیری از انتقال کثیفی و آلودگی محیط مورد استفاده قرار می گیرند.

کاربردهای متفاوت گلیم را در مقاله “گلیم چیست و بررسی انواع گلیم و کاربردهای آن” بخوانید.

چرا باید از پادری استفاده کنیم؟

پادری ها با هدف جلوگیری از انتقال و جا به جایی آلودگی، گرد و خاک، رطوبت، گل و لای مورد استفاده قرار می گیرند و در نتیجه استفاده از پادری در محیط هایی که مستعد انتقال آلودگی، رطوبت و … هستند بسیار کمک کننده است.

در چه محیط هایی از پادری استفاده کنیم؟

استفاده از پادری در محیط های بیرون و درون منزل متداول و کاربردی است. در بیرون درب ورودی منزل پادری به منظور جلوگیری انتقال آلودگی خارجی به داخل خانه مورد استفاده قرار می گیرد. پادری در بخش های داخلی منزل چون درب آشپزخانه، درب حمام و سرویس بهداشتی و درب بالکن نیز پهن می شود.

استفاده از پادری در خانه و یا محیط هایی که افراد با کفش تردد می کنند تاثیر چشم گیری در جهت حفظ نظافت و بهداشت دارد.

استفاده از پادری جلوی درب خانه

مزایای استفاده از پادری چیست؟

  1. استفاده از پادری برای جلوگیری از آسیب به فرش و کفپوش

استفاده از پادری به جهت گرفتن رطوبت و کثیفی از منتقل شدن رطوبت و کثیفی و در نتیجه پوسیدگی و آسیب کفپوش های دیگر یا فرش ها جلوگیری می کند.

  1. استفاده از پادری برای جلوگیری از لیز خوردن

پادری با جذب آب و رطوبت کف کفش و پا از لغزنده شدن کف محیط جلوگیری می کند و احتمال لیز خوردن، سر خوردن را تا حد زیادی کاهش داده و از بروز حادثه های ناگهانی جلوگیری می کند.

  1. استفاده از پادری برای جلوگیری از پوسیدن فرش

استفاده از پادری الخصوص پادری های آبگیر در جلو درب های ورودی منازل، زیر سینک آشپزخانه، درب سرویس بهداشتی، درب حمام و دیگر محیط های مستعد رطوبت از خیس و مرطوب شدن فرش های دیگر و پوسیدگی بر اثر رطوبت جلوگیری می کند.

بهترین روش از بین بردن بوی نم فرش را در مقاله “چطور بوی نم فرش را از بین ببریم؟” مطالعه کنید.

  1. استفاده از پادری جهت زیبایی محیط

استفاده از پادری به عنوان یک کالای تزئینی برای پوشاندن فضاهای خالی و یا اضافه کردن رنگ و جلوه بصری زیبا به محیط بسیار پرطرفدار است. استفاده از پادری های منطبق با فضا یا حتی در رنگ های شاد و زنده، با پیام های خوش آمد گویی رنگی و انرژی بخشی برای بخش ورودی منازل است. بهترین پادری از نظر زیبایی، پادری است که با چیدمان منطبق باشد.

  1. استفاده از پادری برای جلوگیری از کثیفی

استفاده از پادری در جلوی درب ورودی منجر به زدوده شدن آشغال ها، گرد و خاک و … از کف کفش و کف پا می شود و جلوی انتقال این موارد را به داخل فضا می گیرد و زین سبب استفاده از پادری یکی از دلایل تمیز ماندن فضاهای داخلی است.

با مطالعه مقاله ” تاثیر فرش در دکوراسیون داخلی” کاربردهای متفاوت فرش؟؟؟

  1. استفاده از پادری برای صرفه جویی در وقت و هزینه های نظافت

به سبب تاثیری که پادری در جلوگیری از کثیف شدن محیط دارد می تواند در طول زمان سبب صرفه جویی وقت و هزینه ای که بابت نظافت کف منزل می کنید، داشته باشد.

استفاده از پادری در منازلی که حیوان خانگی دارند سبب تمیز ماندن محیط و تصفیه هوا می شود و از بروز آلرژی جلوگیری می کند.
اگر شما هم صاحب حیوان خانگی هستید توصیه می شود مقاله “بهترین نوع فرش ماشینی برای حیوان خانگی چیست؟” را مطالعه کنید.

کاربردهای انواع پادری کدامند؟

پادری ها از نظر کاربرد به دو دسته کلی پادری مخصوص محیط خارجی و پادری مخصوص محیط داخلی تقسیم می شوند.

پادری مخصوص محیط خارجی چیست؟

پادری هایی که به منظور استفاده در محیط های سر باز یا نیمه سر بسته طراحی شده اند، پادری های مخصوص محیط خارجی می گویند.
پادری مخصوص محیط خارجی تغریباً در دسته واجبات برای هر مکانی از جمله ورودی منازل، آپارتمان ها، هتل، رستوران ها، آموزشگاه ها و سایر مکان های عمومی که رفت و آمدی بالایی دارند قرار می گیرد. استفاده از پادری در محیط های بیرونی در روزهای بارانی، برفی و پاییزی اهمیت بالایی دارد.

پادری مخصوص محیط بیرون از خانه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

  1. جنس ضد آب
  2. قابلیت عبور آب با شیارها یا سوراخ هایی در بدنه
  3. مقاوم در برابر گرما و سرما
  4. مقاوم در برابر پوسیدگی
  5. عاج ها و یا شیارهای بلند برای گرفتن گل، خاک، برف، آشغال ها و …
  6. ضد لغزش
  7. رنگ و جنس مقاوم در برابر اشعه خورشید

استفاده از پادری هم در بخش داخلی و هم در بخش خارجی درب خانه به صورت همزمان تاثیر بسیار بالایی در حفظ نظافت محیط دارد. مزایای بیشتر استفاده از پادری های محیط های خارجی در این لینک می توانید مطالعه کنید.

بهترین پادری برای خانه کدامند؟

پادری های محیط های داخلی از نظر بصری زیباتر هستند و ظرافت بیشتری دارند. پادری که در داخل خانه مورد استفاده قرار می گیرد باید تمام ویژگی های کفپوش داخل منزل چون راحتی بسیار زیاد را داشته باشد.
پادری مناسب داخل منزل نسبت به محلی که قرار است مورد استفاده قرار بگیرد باید دارای ویژگی های بخصوصی باشد که در ادامه شرح خواهیم داد:

بهترین راهنمای خرید پادری برای خانه

برای خرید بهترین پادری برای هر بخش از منزل باید سه عامل کاربرد، جنس، شکل پادری مورد نیاز را در نظر بگیریم تا بتوانیم بهترین پادری را انتخاب کنیم:

استفاده از پادری فرش بهشتی در جلوی درب حمام یا سرویس بهداشتی
  1. پادری آشپزخانه، پادری حمام، پادری سرویس بهداشتی

کاربردی ترین نوع پادری ها در منازل پادری های آبگیر و خشک کن هستند. پادری های آبگیر و خشک کن همانطور که از اسمشان مشخص است با هدف خشک کردن و جلوگیری از نفوذ آب به کفپوش و یا فرش های دیگر مورد استفاده قرار می گیرند. پادری های آبگیر بیشترین کاربرد را در جلو درب ورودی حمام و دستشویی، جلو سینک آشپزخانه، جلو درب تراس و دیگر محیط های مستعد خیسی و رطوبت را دارند. از جمله مهمترین ویژگی های پادری های آبگیر می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • قابلیت جذب آب بالا
  • جنس و الیاف مقاوم در برابر آب
  • نم پس ندادن رطوبت و آب از پادری
  • رنگ و نقش مقاوم در برابر آب
  • آنتی باکتریال
  • مقاوم در برابر پوسیدگی
  • مقاوم در برابر شست و شو
  1. پادری درب ورودی خانه، پادری بالکن

استفاده از پادری، الخصوص در منازلی که افراد کفش های خود را داخل بخش ورودی خانه در می آورند. این پادری ها تقریبا باید ویژگی های مشابهی با پادری هایی که در محیط های خارجی قرار می گیرند داشته باشند تا جلوی ورود گل و لای، رطوبت و کثیفی را به خانه شما را بگیرند.

  1. پادری راهرو، پادری اتاق خواب

استفاده از پادری برای بخشیدن جلوه ای تازه به خانه، پوشاندن جاهای خالی یا تکمیل دکوراسیون در دسته کاربردهای صرف زیبایی پادری ها قرار می گیرد. این دسته از پادری ها در اتاق خواب ها، بخش ورودی آشپزخانه و در راهروها به کار برده می شوند. مهمترین ویژگی این دسته از پادری ها با کاربرد تزئینی داشتن ظاهری زیبا، منطبق با چیدمان و ضد لغرش بودن جهت جلوگیری از بروز حوادث است.

مهم ترین ویژگی پادری در هر بخش از منزل که مورد استفاده قرار بگیرد “ضد لغرش” بودن آن است.

ابعاد مناسب پادری کدامند؟

پادری های متفاوت موجود در بازار معمولا در ابعاد استاندارد و متعارف عرضه می شوند. انتخاب ابعاد پادری دو قانون ساده کلی دارد.

  1. طول پادری باید حداقل 80% از درب ورودی را پوشش دهد.
  2. عرض پادری باید طوری باشد که فرد بتواند حداقل 2 قدم روی

پادری بردارند تا کف کفش یا کف پا به صورت کامل خشک شود.

فرش چند متری بخریم؟ با مطالعه مقاله “راهنمای انتخاب سایز فرش برای قسمت‌های مختلف منزل” مناسب ترین ابعاد فرش را برای منزل خود انتخاب کنید.

انواع سبک پادری های موجود در بازار کدامند؟

پادری های موجود در بازار از نظر جنس، قیمت، طرح، نوع کاربرد و طول عمر با یکدیگر متفاوتند که در ادامه نام برده می شوند.

انواع پادری بر اساس طرح

  • پادری فانتزی
  • پادری مینیمال
  • پادری بوهو
  • پادری با طرح فرش
  • پادری تک رنگ، پادری مونوکروم
  • پادری با طرح گلیم

انواع پادری بر اساس جنس

  • پادری نمدی
  • پادری پشمی
  • پادری اکریلیک
  • پادری دستبافت
  • پادری گلیم
  • پادری ابریشم
  • پادری کاموایی
  • پادری سنگی
  • پادری حصیری
  • پادری نانو
  • پادری پلاستیکی، پلی پروپیلین
  • پادری موکت
  • پادری آلومینیومی

پادری آلومینیومی چیست؟ پادری آلمینیومی از تلفیق آلومینیوم و موکت های پلی پروپیلن تهیه می شود و در درب ورودی مجتمع ها، فروشگاه ها، موسسات، مجتمع های مسکونی و … جهت جذب آلودگی، جذب آب و جلوگیری از لیز خوردن استفاده می کنند.

اتواع جنس و الیاف استفاده شده در فرش پادری

انواع پادری بر اساس شکل هندسی

  • پادری مستطیلی
  • پادری گرد، پادری دایره
  • پادری بیضی
  • پادری مربع
  • پادری نیم دایره

چگونه پادری را با فرش ست کنیم؟

برای ست کردن فرش و پادری شما می توانید از چهار روش عمل کنید.
این چهار روش عبارتند از:

  1. ست کردن پادری با رنگ زمینه فرش

ست کردن پادری با رنگ زمینه فرش ها حتی اگر طرح متفاوتی داشته باشند، حس یکپارچگی و نظم به محیط می بخشد.

  1. ست کردن پادری با رنگ نقوش فرش

ست کردن پادری با یکی از رنگ های نقوش فرش کمک می کند تا در عین وجود تضاد یک هماهنگی کوچکی میان فرش و پادری در جریان باشد.

  1. ست کردن پادری رنگ خنثی با فرش

استفاده از رنگ های خنثی در مواقعی که در ست کردن و هماهنگ کردن عناصر به مشکل می خوریم یکی از بهترین، زیباترین و شکیل ترین راه حل ها است. پس اگر شما هم در ست کردن پادری و فرش های خود دچار شک و تردید هستید کلید حل مشکل شما استفاده از یک رنگ خنثی است.

  1. ست کردن فرش با پادری مشابه

بهترین و زیباترین راه حل ممکن برای ست کردن پادری و مبلمان استفاده از فرش و پادری ست هستند. فرش بهشتی تنوعی بینظیر از پادری های متفاوت را در سبک، رنگ و نقش های متفاوت به شما ارائه می دهد. انتخاب شما از هر کلکسیون فرش بهشتی که باشد می تواند به آرامش خاطر پادری و حتی فرش کناره ست فرش خود را نیز خریداری کنید.
پادری فرش بهشتی با جنس اکریلیک مقاومت خوبی در برابر شست و شو دارند و آنتی باکتریال هستند.

استفاده از پادری های فانتزی و چاپی چندان توصیه نمی شود. این سبک از پادری ها علاوه بر نداشتن هویت بصری به علت داشتن مواد شیمیایی در سطح خود برای سلامتی مفید نیستند و خیلی زود دچار رنگ رفتگی می شوند.

یکی از طرح های پادری فرش بهشتی برای استفاده جلوی درب ورودی

اصول شست و شو پادری

پادری به سبب استفاده در ورودی فضاها نسبت به سایر زیراندازها مستعد آلودگی و کثیفی بیشتری هستند و توصیه می شود که هر چند ماه یک بار شسته شوند در نتیجه هنگام خرید پادری باید مقاومت پادری را در برابر شست و شو مکرر، در نظر بگیرید. برای شست و شو پادری باید طبق دستورالعملی که بر اساس جنس و نوع بافت پادری توضیه می شود عمل کنید تا پادری آسیب نبیند.
مراحل شستشوی فرش پادری که از جنس اکریلیک باشد همانند فرش بسیار ساده است و نیازی به رعایت نکته خاصی ندارد. علاوه بر این، الیاف اکریلیک مقاومت زیادی در برابر شست و شو مکرر دارند. تنها نکته مهم در شست و شو پادری با جنس اکریلیک عدم استفاده از مواد شوینده رنگبر، سفید کننده، غیر استاندارد و آنزیم بالا است.
همواره بعد از شست و شو، از پاک شدن مواد شوینده از سطح فرش اطمینان حاصل کنید. باقی مانده مواد شوینده روی فرش سبب بوی بد گرفتن، تغییر رنگ دادن و در نهایت پوسیدگی فرش شما خواهد شد.

پادری مناسب داخل منازل کدامند؟

پادری هایی که در داخل منازل استفاده می شوند تفاوت بسیار بزرگی با پادری های مخصوص محیط خارجی دارند. پادری های محیط های داخلی از نظر بصری زیبا تر هستند و ظرافت بیشتری دارند. پادری که در داخل خانه مورد استفاده قرار میگیرد باید تمام ویژگی های کفپوش داخل منزل چون راحتی بسیار زیاد را داشته باشد.
پادری مناسب داخل منزل نسبت به محلی که قرار است مورد استفاده قرار بگیرد باید دارای ویژگی های بخصوصی باشد که در ادامه شرح خواهیم داد.

در کدام بخش های خانه احتیاج به استفاده از پادری است؟

استفاده از پادری در داخل منازل سه کاربرد کلی دارد. این سه کاربرد عبارتند از:

  1. زیبایی بصری و تکمیل چیدمان

استفاده از پادری برای جلوه ای تازه بخشیدن به خانه، پوشاندن جاهای خالی یا تکمیل دکوراسیون در دسته کاربردهای صرف زیبایی پادری ها قرار می گیرد. این دسته از پادری ها در اتاق خواب ها، بخش ورودی آشپزخانه و در راهروها به کار برده می شوند. مهمترین ویژگی این دسته از پادری ها با کاربرد تزئینی داشتن ظاهری زیبا، منطبق با چیدمان و ضد لغرش بودن جهت جلوگیری از بروز حوادث است.

  1. آبگیری و خشک کنی

کاربردی ترین نوع پادری ها در منازل پادری های آبگیر و خشک کن هستند. پادری های آبگیر و خشک کن همانطور که از اسمشان مشخص است با هدف خشک کردن و جلوگیری از نفوذ آب به کفپوش و یا فرش های دیگر مورد استفاده قرار می گیرند. پادری های آبگیر بیشترین کاربرد را در جلو درب ورودی حمام و دستشویی، جلو سینک آشپزخانه، جلو درب تراس و دیگر محیط های مستعد خیسی و رطوبت را دارند. از جمله مهمترین ویژگی های پادری های آبگیر می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • قابلیت جذب آب بالا
  • جنس و الیاف مقاوم در برابر آب
  • نم پس ندادن رطوبت و آب از پادری
  • رنگ و نقش مقاوم در برابر آب
  • آنتی باکتریال
  • مقاوم در برابر پوسیدگی
  • مقاوم در برابر شست و شو
  1. گرفتن آشغال و گل کفش

این مورد از پادری ها باید در خارج و داخل درب وردی منازل مورد استفاده قرار بگیرد. به خصوص در منازلی که افراد کفش های خود را داخل بخش ورودی در می آورند. این پادری ها تقریبا باید ویژگی های مشابهی با پادری هایی که در محیط های خارجی قرار می گیرند داشته باشند تا جلوی ورود گل و لای، رطوبت و کثیفی را به خانه شما بگیرند.

برای مطالعه منابع خارجی در مورد پادری می توانید به این لینک مراجعه کنید.

نظرات شما

  • محمد پارسا مالکی 1402.10.08

    درورد بر شما از مطالب و راهنمایی های فوق العاده اتون در خصوص انواع پادری و اینکه کدام یک مناسب تر می باشند یک دنیا سپاسگزارم ☺✌

    پاسخ دهید
02141173

نیاز به مشاوره دارید؟